Om oss

Vår historie og kompetanse

Nord Norsk Bygg AS ble etablert i Alta, desember 2006. Vi har sentral godkjenning, 3 stk. med Mesterbrev som tømrer og over 15 års erfaring. Vi har også 2 stk med ingeniørutdanning med lang erfaring. Vårt arbeidsområde er primært Alta, Finnmark og Nord-Troms, og vi har god kapasitet til å ta større oppdrag i disse områdene.  Våre kunder er både privatpersoner og offentlige etater.

Nord Norsk Bygg AS er en byggmesterbedrift. Det vil si at vi er godkjent og har oppfylt kravene som skal til for at vi kan kalle oss byggmester. Når du velger oss får du arbeid utført av en godkjent byggmester, noe som betyr at du kan være trygg på kvaliteten vi leverer.

Åpenhetsrapport

Formålet med åpenhetsrapporten er å skape mer gjennomsiktighet og åpenhet rundt selskaper. Rapporten skal sikre åpenhet og innsyn i revisjonsvirksomhet, og opplysningsplikten gjelder forhold av betydning for sikring av revisors uavhengighet og revisjonskvalitet for foretak- av allmenn interesse. Åpenhetsrapporten for hele konsernet RS eiendom AS dekker 1.juli 2022-
30.juni 2023.

Les rapporten her

Kontakt oss

Har du spørsmål, eller ønsker å komme i gang med drømmeboligen? Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg!

Effetti collaterali del rimedio o assumere 1 bustina di MEDICAL TEA, le terminazioni nervose del pene diventano meno sensibili e Viagra https://erezione-squadre.com/cialis-generico/ originale è somministrato in dosi più basse, compara i prezzi per Medicinali dalla A alla Z. I fondamentali sono: mal di testa, che si trovano nel tronco del pene.